top of page

Un zâmbet mai frumos cu o albire dentară profesională


Albire dentară profesională - Zoom! Advanced Power

Dorești o schimbare pentru tine, o schimbare care să îți crească încrederea în tine?

Nimic mai simplu!

Apelează la noi pentru o albire dentară profesională.

Albirea dentară făcută de un specialist, este singura metodă eficientă care îți va produce o modificare reală a culorii dinților tăi.

Nu trebuie să te îngrijorezi că dinții tăi sau gingiile vor avea de suferit. Metodele profesionale, prin tehnologia prin care sunt aplicate, prin faptul că sunt executate de către un specialist, prin pregătirea anterioară albirii, îți vor oferi rezultatul dorit fără riscuri pentru tine.

În cazul pe care vi-l prezentăm astăzi, s-a folosit sistemul de albire dentară profesională Zoom! Advanced Power. Este unul dintre cele mai eficiente sisteme folosite pentru această procedură, producând albirea dinților chiar și cu 8 nuanțe. Gradul de albire depinde, în primul rând, de structura proprie a dinților.

Pacienta s-a prezentat la clinică și ne-a solicitat albirea profesională, nemulțumită fiind de culoarea pe care dinții săi au ajuns să o aibă.

Culoarea inițială a dinților.

Am procedat la stabilirea culorii acestora, pentru a putea vedea ce progres vom obține după albire...

Stabilirea culorii inițiale a dinților

Am constatat că aceștia aveau culoarea D2 (acest cod face parte dintr-un sistem de codificare a culorii dinților, acceptat la nivel internațional).

Pentru a maximiza efectul sistemului de albire pe care urma să îl aplicăm, am realizat detartrajul și periajul profesional al dinților.

S-a realizat izolarea specială a dinților în vederea albirii și s-a efectuat această procedură în cele 4 etape succesive, de câte 15 minute fiecare. În total, în 60 de minute, s-a obținut următorul rezultat:

Aspectul final după albire

Am stabilit din nou culoarea dinților, și am constatat că aceștia ajunseseră la culoarea BL4 (adică Bleach 4, conform aceluiași sistem de codificare a culorii).

Culoarea finală a dinților după albire.

Albire dentară profesională - Zoom! Advanced Power

Progresul albirii a fost semnificativ, iar pacienta a plecat foarte mulțumită. Îi mulțumim pentru încrederea acordată!

Dacă vă place această postare, puteţi să o distribuiţi în reţelele sociale preferate cu ajutorul butoanelor din stânga.

Postări recomandate
Arhiva
Urmăreşte-ne
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Linkedin_001.jpg
bottom of page