top of page

        Deoarece pacientul sa află în centrul atenţiei noastre, dorim ca fiecare să beneficieze de calitatea tratamentelor pe care le putem oferi. Din acest motiv întotdeauna vom avea promoţii la diferite tipuri de tratamente, promoţii care le vor face mai accesibile chiar şi pe cele mai scumpe dintre ele. În stomatologie, de regulă, scump înseamna mai bun şi cu ajutorul promoţiilor, fiecare pacient va putea beneficia de cele mai calitative terapii în folosul sănătăţii sale dentare şi a esteticii zâmbetului său.

          Urmărind această pagină precum şi pagina principală "Acasă" puteţi afla întotdeauna care sunt promoţiile actuale.

Ziua tratamentelor gratuite la PARA-LUXADENT

2 Septembrie, 2014

Avem în continuare ZIUA TRATAMENTELOR GRATUITE LA PARA-LUXADENT. În această zi poţi să iţi faci tratamente la Para-Luxadent FĂRĂ A PLĂTI NIMIC !!! Urmăreşte-ne pe Facebook sau în pagina "Acasă" pentru a afla când este această zi.

 

Cum funcţionează? Ce însemnă această zi?

 

Înseamnă că în această zi poţi să îţi faci tratamente la Para-Luxadent FĂRĂ A PLĂTI NIMIC. În cadrul tratamentelor gratuite sunt incluse toate tratamentele stomatologice care se pot executa într-o singură şedinţă. Nu sunt incluse în aceste tratamente execuţia propriu-zisă a albirii dentare profesionale, execuţia propriu-zisă a lucrărilor protetice dentare, implantele. De ce? Pentru că acestea necesită mai multe şedinţe de tratament. Oricum, aceste tratamente beneficiază şi vor beneficia periodic de promoţii separate. Totuşi, o parte din tratamentele pregătitoare lor pot fi solicitate, dacă se pot realiza într-o singură şedinţă, caz în care vor putea fi efectuate în regim gratuit.

Tot ce aveţi de făcut este să ne urmariţi periodic anunţurile pentru a vedea când urmează să fie ZIUA TRATAMENTELOR GRATUITE LA PARA-LUXADENT şi să sunaţi pentru programare (programările se vor face în limita locurilor disponibile). Această zi va fi anunţată cu o săptămână înainte. Anunţurile vor fi postate pe pagina noastră de Facebook , pe pagina noastră de internet  -  http://paraluxadent.ro  -  şi în toate grupurile de pe Facebook în care suntem membri.

Please reload

Promoţii

bottom of page