top of page

Politica de livrare a produselor/serviciilor (pachete de tratamente)
 

Livrarea serviciilor (pachete de tratamente) se face astfel:

 

  1. Pentru a cumpăra un anumit pachet de tratamente este nevoie de a intra pe pagina pachetului de tratamente și a apăsa butonul "Cumpără". Acest lucru se poate face la adresa https://www.paraluxadent.ro/magazin-online 24 ore din 24, 7 zile din 7.

  2. Pachetul de tratamente și intenția de cumpărare fermă din partea Cumpărătorului sunt confirmate prin accesarea butonului "Cumpără". 

  3. Prin înregistrarea unei Comenzi pentru un pachet de tratamente pe site, Cumpărătorul își manifestă expres dorința de achiziționare a respectivului pachet de tratamente. După plasarea comenzii pe site, Cumpărătorul va fi direcționat către interfața de plată, iar după efectuare plății, va primi un email prin care este informat că respectiva comandă a fost înregistrată, confirmată și achitată. 

  4. Prețul fiecărui pachet de tratamente este indicat pe pagina de prezentare a fiecărui pachet. Pentru serviciile prestate/livrate, Vânzătorul/Prestatorul va emite documentul fiscal pe care îl va transmite prin intermediul poștei electronice către Cumpărător. 

  5. Prin trimiterea comenzii către Vânzător, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească documentele fiscale în format electronic. 

  6. Livrarea pachetelor de tratamente are loc în mediul on-line, imediat după ce acestea au fost achitate, documentul de plată reprezentând și documentul care permite accesul fizic la aceste tratamente, în clinica SC PARA-LUXADENT SRL, din Timișoara, România, Bv. Cetății, nr. 77, etaj 1, spațiul 2. 

  7. Pentru efectuarea tratamentelor din pachetele de tratamente achiziționate, activitățile se prestează în zilele și intervalele orare prevăzute în calendarul de programări ale SC PARA-LUXADENT SRL. Cumpărătorul este îndreptățit să primească serviciile solicitate doar după efectuarea plății și încasarea sumelor de bani în contul SC PARA-LUXADENT SRL, fiind necesară programarea respectivelor tratamente în calendarul de programări ale SC PARA-LUXADENT SRL.

  8. Ținând cont de inflație și evoluția cursului valutar, SC PARA-LUXAENT SRL poate garanta păstrarea prețului pachetului achiziționat pentru o perioadă de 6 luni, după această perioadă, trebuind achitată diferența de preț, în funcție de evoluție. Aceasta înseamnă că tratamentele trebuie efectuate în acest interval de 6 luni, pentru a se evita diferențele de preț care pot apărea.

bottom of page