top of page

Schimbăm zâmbete, redăm încrederea de sine!


...Poți veni așa...dar vei pleca de la PARA-LUXADENT...CEL PUȚIN AȘA !!!...

Vă prezentăm un alt caz tratat la PARA-LUXADENT.

Pacientul s-a prezentat la tratament așa cum se observă din prima imagine: carii multiple, distrucții dentare masive, ocluzie (mușcătură) deficitară, cu o eficiență masticatorie foarte mult redusă, lucrări dentare metalice și acrilice vechi, care și-au pierdut, de mult timp, adaptarea și funcția. Din punct de vedere estetic, nu credem că trebuie să vă explicăm prea multe, imaginea este suficient de explicită.

După ce au fost tratate toate cariile, au fost făcute toate reconstrucțiile necesare, a fost igienizată, prin detartraj, cavitatea bucală și au fost îndepărtate toate lucrările dentare defectuoase, au fost preparați dinții pentru noile lucrări dentare.

După executarea noilor lucrări dentare metalo-ceramice, s-a obținut următorul rezultat:

...Iar zâmbetul final arată astfel:

Îi mulțumim pacientului pentru încrederea acordată. A fost o onoare și o plăcere ca prin experiența și imaginația noastră să ne aducem contribuția la obținerea rezultatului dorit.

...ȘI NU UITAȚI !!!...menținerea în timp a rezultatelor obținute prin tratamentele dentare efectuate, se poate face doar printr-o igienă corectă și consultație periodică (cel puțin o dată pe an).

Dacă vă place această postare, puteţi să o distribuiţi în reţelele sociale preferate cu ajutorul butoanelor din stânga.

Postări recomandate