Dacă vă place această postare, puteţi să o distribuiţi în reţelele sociale preferate cu ajutorul butoanelor din stânga.

Reabilitare estetică și funcțională


De la un zâmbet la altul...mai nou, mai frumos, mai sănătos...

Un nou caz rezolvat la PARA-LUXADENT. În urmă cu câteva zile l-am prezentat sumar și pe Facebook .

Din primele fotografii se observă diferența între felul cum arătau dinții la prezentarea pacientului la tratament și cum a ajuns să arate zâmbetul acestuia la finalizarea tratamentului.

Inițial, pacientul prezenta discromii enorme cu pete neregulate și de diferite culori pe aproape toți dinții (acesta este un sindrom ce afectează pacientul încă de la formarea dinților), alături de leziuni carioase, distrucții coronare și malpoziția caninului inferior drept. Acest canin afecta destul de serios mișcările din timpul masticației, inclusiv libertatea de mișcare la nivelul articulației temporo-mandibulare.

Am decis împreună să corectăm toate defectele de culoare, spațiile interdentare, poziția caninului și felul în care se va desfășura masticația, prin executarea noilor lucrări.

În prima fază s-au rezolvat toate leziunile, inclusiv s-a recontruit premolarul din partea stângă superioară, pentru a ajunge să avem un câmp protetic optim executării noilor lucrări.

Apoi au fost șlefuiți dinții ce urmau să primească noile lucrări dentare. În urma șlefuirii am corectat și poziția caninului inferior drept.

Ca material pentru lucrări, s-a ales ceramica pe suport de zirconiu și s-a optat pentru executarea lucrărilor din coroane, pe cât se poate, izolate, folosind punți dentare strict în cazul caninului și a incisivilor frontali superiori (din cauza poziției caninului și a spațiilor existente între incisivi). Montarea noilor dinți s-a făcut folosind cimentarea adezivă cu un ciment compozit de foarte bună calitate. Mai jos vedeți căteva aspecte ale dinților noi, poziționați pe modelele pe care au fost construiți.

...Și iată cum arată aspectul final al lucrărilor montate pe dinți, alături de noul zâmbet pe care am reușit să-l oferim pacientului.

Îi mulțumim pacientului pentru răbdarea și încrederea de care a dat dovadă și suntem mândri că am avut onoarea să-i oferim serviciile noastre.

#ceramica #zirconiu #esteticadentara #ParaLuxadent #pivotdefibradesticla #malpozitiedentara #Timisoara #stomatologie #stomatologieTimisoara #paraluxadent #cabinetstomatologicTimisoara #clinicastomatologicatimisoara #cimentareadeziva #Emax #ceramicapresata #cimentcompozit

Postări recomandate
Postări recente
Arhiva
Urmăreşte-ne
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Linkedin_001.jpg
Perfect Smile
Programează-te
Găseşte-ne

Tel: 0040 356 454 354
Mobil 1: 0040 722 247 967
Mobil 2: 0040 722 751 693
Fax: 0040 356 454 354
Bulevardul Cetății, nr. 77, etaj 1, deasupra BRD,
Timişoara, cod poştal 300626, Romania

 

email: paraluxadent@paraluxadent.ro

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google+ Classic
  • LinkedIn Classic

Copyright 2014 PARA-LUXADENT

Dacă vi se pare util sau dacă vă place, puteţi să distribuiţi conţinutul site-ului nostru de la acest buton

Vorbiți cu noi

direct pe

Facebook Messenger